Levering

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de bezorging sneller verloopt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzending manieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Voordat uw bestelling wordt verzonden, moeten we uw bestelling verwerken en al uw artikelen plaatsen via de strenge kwaliteitscontroletests. Hierdoor verschilt de totale levertijd met alleen de verzendtijd.

Totale levertijd = Verwerkingstijd + verzendtijd

Het duurt ongeveer een aantal werkdagen voor het pakket reizen van onze faciliteiten naar uw bestemming, de vetste levertijd is 7 dagen. de exacte levertijd is gebaseerd op de scheepvaartmaatschappij (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Luchtpost) standaard en de verzendmethode die u hebt gekozen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw goederen onderweg zijn, inclusief een volglink. Laat ons alstublieft uw juiste adres en geldig telefoonnummer achter! Elk verlies veroorzaakt door het onjuiste adres of contactnummer van de ontvanger is voor de klanten.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, sturen we u een e-mail waarin staat welke actie we ondernemen. Met sommige van onze bezorgmethoden kunt u uw zending vanaf de verzending volledig volgen tot ze door u zijn afgeleverd en ondertekend. We gebruiken een aantal luchtvaartmaatschappijen om de levering aan u te garanderen.

Verwerkingstijd

1-3 werkdagen (sommige producten zullen 5 werkdagen duren).

Wat als je uit bent wanneer je bestelling arriveert?

Als u niet thuis bent wanneer het pakket arriveert, laat uw postbode of koerier een kaart achter waarin u kunt zien waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket gaan ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of het opnieuw laten bezorgen.

Wat als uw bestelling niet aankomt als u verwacht?

Als je levering meer dan 4 werkdagen te laat is, neem dan contact met ons op.